Nu boeken! Boek met een voucher Koop een voucher

Hét indoor skydivecentrum van Nederland

Ervaar het onvergetelijke gevoel van een vrije val in het eerste centrum met twee tunnels ter wereld!

Boek je flights

Ik wil mijn first flight maken onder leiding van een instructeur! Nu boeken

Boek met een voucher

Heb je een unieke voucher code? Vul deze hier in om direct een reservering te maken. Nu boeken

Koop een voucher

Deze voucher kan op een later tijdstip ingewisseld worden voor o.a. vluchtpakketten en is niet persoonsgebonden. Nu kopen

COVID-19 update

Vanaf zaterdag 15 januari 2022 zijn wij weer geopend!

Klik hier om jouw voucher te verzilveren.

Iedereen boven de 18 jaar is verplicht om een geldig coronatoegangsbewijs (QR-code) te laten zien bij binnenkomst. Op het moment kunnen wij helaas nog geen groepen toeschouwers verwelkomen. Wij vragen daarom om enkel de nodige begeleiding mee te nemen wanneer je komt vliegen.

Welkom bij City Skydive

Het is de droom van alle mensen om te vliegen en wij maken die droom waar. Het is een geweldig voorrecht en die droom waarmaken is onze passie.
Wij zijn het eerste indoor skydivecentrum in de wereld met twee windtunnels. In een veilige omgeving, onder begeleiding van onze gecertificeerde instructeurs, kun je als recreantvlieger een vrije val ervaren. Alsof je op 4000 meter hoogte uit een vliegtuig springt, maar dan zonder ook daadwerkelijk uit het vliegtuig te hoeven springen.
De meer ervaren sportvliegers kunnen bij ons terecht voor hun (team-) training en het verbeteren van hun skills in onze state of the art windtunnels.

Ons unieke gebouw staat direct naast de snelweg A2 bij afslag Maarssen in Utrecht.

Reviews

 • "Een fantastische ervaring! Het personeel houdt zich netjes aan alle corona maatregelen en is ontzettend vriendelijk. Ter voorbereiding krijg je alle uitleg die je nodig hebt en dankzij onze instructeur een heel veilig gevoel, voor je de tunnel in stapt. "

  Door Kaylee Koot op 6 november 2020

 • "Super gave ervaring. Spannend, maar je krijgt goeie uitleg en begeleiding van een zeer bekwame instructeur die je tijdens het vliegen snel allerlei technieken leert. Maar let op: het skydiven werkt wel verslavend."

  Door Ted Sluis op 9 oktober 2020

 • "Toplocatie! Top instructeurs! Top ervaring! I’m hooked!"

  Door Welmoed Sommer op 24 februari 2020

 • "Heel leuke eerste kennismaking! Samen met zus voor onze moeder (75) een van haar bucket list wensen waargemaakt. We vonden het geweldig leuk! De begeleiding was supernetjes en aardig. Aanrader!"

  Door Mark Sanne op 8 maart 2020

 • "Waanzinnige ervaring en als je eenmaal de kunst van het vliegen door hebt wil je meer. Ook hele goede en leuke begeleiding door de instructeur."

  Door Hanco van Tol op 18 juli 2020

Inschrijven