Nu boeken! Boek met een voucher Koop een voucher

Hét indoor skydivecentrum van Nederland

Ervaar het onvergetelijke gevoel van een vrije val in het eerste centrum met twee tunnels ter wereld!

Boek je flights

Ik wil mijn first flight maken onder leiding van een instructeur! Nu boeken

Boek met een voucher

Heb je een unieke voucher code? Vul deze hier in om direct een reservering te maken. Nu boeken

Koop een voucher

Deze voucher kan op een later tijdstip ingewisseld worden voor o.a. vluchtpakketten en is niet persoonsgebonden. Nu kopen

Welkom bij City Skydive

Het is de droom van alle mensen om te vliegen en wij maken die droom waar. Het is een geweldig voorrecht en die droom waarmaken is onze passie.

Wij zijn het eerste indoor skydivecentrum in de wereld met twee windtunnels. In een veilige omgeving, onder begeleiding van onze gecertificeerde instructeurs, kun je als recreantvlieger een vrije val ervaren. Alsof je op 4000 meter hoogte uit een vliegtuig springt, maar dan zonder ook daadwerkelijk uit het vliegtuig te hoeven springen.
De meer ervaren sportvliegers kunnen bij ons terecht voor hun (team-) training en het verbeteren van hun skills in onze state of the art windtunnels.

Ons unieke gebouw staat direct naast de snelweg A2 bij afslag Maarssen in Utrecht.

Date Night

Vrijdagavond 17 februari

Ben je al 100 jaar samen en zoek je een manier om je relatie luchtig te houden? Of ben je net begonnen met daten en wil je samen naar oneindige hoogtes zweven? Kom dan langs tijdens de City Skydive DATE NIGHT.

Om jullie avond helemaal compleet te maken, zullen wij ervoor zorgen dat er lekkere hapjes zijn, drinken is de hele avond inclusief en uiteraard zullen we proosten op een geweldige DATE NIGHT.

Kijk hier voor meer informatie.

Op de foto gezet?

Op de foto gezet buiten de windtunnels?

Deze foto's zijn gratis te downloaden op;
https://fotos.cityskydive.nl/

Reviews

 • "Een fantastische ervaring! Het personeel houdt zich netjes aan alle corona maatregelen en is ontzettend vriendelijk. Ter voorbereiding krijg je alle uitleg die je nodig hebt en dankzij onze instructeur een heel veilig gevoel, voor je de tunnel in stapt. "

  Door Kaylee Koot op 6 november 2020

 • "Wat is dit leuk! Super gaaf om te doen en goed georganiseerd. Flexibel ingesteld. Heel enthousiast team die allemaal zelf ook uitstralen er lol in te hebben! Echt een aanrader."

  Door Dennis Schiermann op 10 mei 2022

 • "We hadden een geweldig klein avontuur bij City Skydive! Een geweldige plek, mooie locatie, zeer behulpzaam en vriendelijk personeel. Vliegen in de tunnel is echt leuk. Dank aan onze instructeur voor het helpen en het geven van tips. Dit is een geweldig uitje - zeer het proberen waard!"

  Door Elke Kuijper op 27 februari 2022

 • "Een mooie ervaring, dus zeker de moeite waard. De locatie is goed bereikbaar, je krijgt goede uitleg en het zijn top instructeurs met een aanstekelijk enthousiasme. Kortom: doen!"

  Door Jozanne van der Velden op 21 augustus 2021

 • "Top ervaring, heel bijzonder om te doen! En super aardige en leuke instructeur! Top service van A tot Z……"

  Door Hans Verheij op 15 oktober 2021

Inschrijven