Bedrijven

Bedrijven en Groepen

Zoek je een spectaculaire experience voor je bedrijfsuitje of vereniging? Dan is City Skydive dé plek!

Come fly with us

Organiseer uw zakelijke evenement bij City Skydive en "Come fly with us"!

Is het tijd voor het jaarlijkse personeelsuitje? Staat er een grote productpresentatie op de planning? En wilt u dit combineren met een onvergetelijke experience? Dat kan! Bij City Skydive in Utrecht – het enige indoor skydivecentrum met twee windtunnels (!) – kunt u samen met collega’s of zakelijke relaties het unieke gevoel van een vrije val ervaren.

In een veilige en inspirerende omgeving en onder begeleiding van gecertificeerde instructeurs, ontdekt u hoe het is om vanaf 4000 meter hoogte uit een vliegtuig springen. Uitdagender wordt een bedrijfsevenement niet!  

Deze unieke eventlocatie ligt centraal in Nederland, direct naast de A2 bij afslag Maarssen in Utrecht. Met voldoende parkeergelegenheid en meerdere vergader- en horecamogelijkheden in de buurt, is City Skydive dé perfecte locatie voor uw volgende zakelijke evenement.

Hoe werkt het?

Bij City Skydive Utrecht kunt u vanaf €72,50 per persoon al terecht. Deze vliegervaring kan op verschillende manieren worden gecombineerd met uw bedrijfsevenement. Catering- en drankarrangementen kunnen in alle vormen worden ingevuld.

Van een compleet verzorgde ontbijtsessie tot een uitgebreide borrel met afsluitend buffet: City Skydive kan al uw zakelijke wensen vervullen. The sky is the limit!  

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Of kom langs voor een uitgebreide rondleiding. Wij voorzien jullie graag van advies op maat.

City Skydive

0302074141
service@cityskydive.nl

De Heldinnenlaan 1
3543 MB Utrecht

Wij zijn 7 dagen per week geopend!

Inschrijven