Date Night (VOL)

-- We hopen in september of oktober weer een DATE night te kunnen organiseren, meer informatie volgt op deze pagina en op onze sociale media -- 

Ben je al 100 jaar samen en zoek je een manier om je relatie luchtig te houden? Of ben je net begonnen met daten en wil je samen naar oneindige hoogtes zweven? Kom dan langs tijdens de City Skydive DATE NIGHT.

Eerst krijg je een korte introductie in het vliegen. Samen met een aantal andere koppels doorlopen jullie een uitgebreide instructie. Hierna is het tijd om te gaan vliegen. Eerst gaan jullie ieder 3x zelf vliegen. De instructeur probeert jullie zoveel mogelijk bij te brengen van het vliegen. Hierna is het tijd voor een korte pauze en duiken jullie gelijk weer de tunnel in. Eerst nog even 2x zelf oefenen voordat het tijd is om 1x samen de tunnel in te gaan.

Om jullie avond helemaal compleet te maken, zullen wij ervoor zorgen dat er lekkere hapjes zijn, drinken is de hele avond inclusief en uiteraard zullen we proosten op een geweldige DATE NIGHT.

Wanneer:

DATE Night (nog geen datum bekend)

Prijs: €220 per koppel

Boek je tijd via: service@cityskydive.nl

Beschikbare tijden: 

- 18.30 - 21.30

- 19.00 - 22.00

 

Het pakket bevat:

- 5 flights voor jou;
- 5 flights voor je partner;
- 1 flight samen; en
- Hapjes, drankjes, champagne en een cadeautje

Inschrijven