Date Night

Ben je al 100 jaar samen en zoek je een manier om je relatie luchtig te houden? Of ben je net begonnen met daten en wil je samen naar oneindige hoogtes zweven? Kom dan langs tijdens de City Skydive DATE NIGHT.

Eerst krijg je een korte introductie in het vliegen. Samen met een aantal andere koppels doorlopen jullie een uitgebreide instructie. Hierna is het tijd om te gaan vliegen. Eerst gaan jullie ieder 3x zelf vliegen. De instructeur probeert jullie zoveel mogelijk bij te brengen van het vliegen. Hierna is het tijd voor een korte pauze en duiken jullie gelijk weer de tunnel in. Eerst nog even 2x zelf oefenen voordat het tijd is om 2x samen de tunnel in te gaan.

Om jullie avond helemaal compleet te maken, zullen wij ervoor zorgen dat er lekkere hapjes zijn en aan het einde van de avond zullen we met zijn alle proosten op een geweldige DATE NIGHT.

Wanneer:

We zijn op de achtergrond hard bezig om een nieuwe DATE night te plannen. Binnenkort meer informatie op deze pagina en op onze sociale media kanalen. 

Prijs: €200 per koppel

Voor €10 extra per persoon kan je een drankarrangement afsluiten, waarmee je de hele avond de drankjes inclusief hebt. 

Boek je tijd via: service@cityskydive.nl

Het pakket bevat:

5 flights voor jou
5 flights voor je partner
2 flights samen
Hapjes en een glas champagne

Inschrijven