Sport

Wanneer ben je een sportvlieger?

Je bent bij City Skydive een sportvlieger na het behalen van onze cursus of bij aantoonbare ervaring in andere windtunnels (class A / level 1). Als sportparachutist of AFF-student vlieg je ook voor het sportvliegertarief.


Voordelen sportvliegers

Als sportvlieger kun je bij ons per minuut boeken. Wanneer je losse minuten (tot 15 minuten) boekt kun je zelf bepalen hoe lang je sessies zijn (bijvoorbeeld 1,5 of 2,5 minuten). Wij zorgen er dan voor dat jouw sessies met andere vliegers kan afwisselen (roteren). Wanneer je 30 minuten boekt dan worden deze aaneengesloten door jou gevlogen, je kan deze minuten uiteraard onderling met andere sportvliegers verdelen.

Voor de veiligheid staat er altijd een instructeur in de deur.

Prijzen

  Off Peak Peak  
1 Minuut €14,50 €17 Naar wens in te delen/roteren.
30 Minuten blok €360 €490 Half uur aaneengesloten, mag gedeeld worden.
Last minute* €12 €12 Op de dag zelf te boeken

Peak: Weekend, school vakanties en feestdagen.

Off peak: overige tijden (met korting).

* Deze zijn alleen telefonisch te boeken: 0302074141

Annuleren van boekingen: Tot 48 uur voor de vliegtijd kan er kosteloos worden geannuleerd. Daarna ben je het geboekte bedrag schuldig.

CS Coaches

Als sportvlieger wil je natuurlijk graag beter worden. De instructeurs van City Skydive zijn opgeleid om toezicht te houden tijdens jouw oefeningen zodat dit veilig gebeurt. Geef altijd aan bij je instructeur wat je gaat oefenen. Tot en met het niveau belly back zal je instructeur altijd wel nuttige tips en tricks kunnen geven. Het aanleren van nieuwe skills dient altijd te gebeuren onder de begeleiding van een coach.

Iedere coach heeft zijn eigen specialiteit en favoriete vlieg discipline; (vertical) formatie skydiving, freestyle en dynamic zijn daarin de hoofddisciplines. Een coach zal ook altijd een gedegen briefing en debriefing geven, waar een instructeur deze tijd niet altijd voor je kan nemen. City Skydive adviseert dan ook om via een coach je skills uit te breiden, mede ook omdat niet iedere instructeur hetzelfde ervaringsniveau bezit. Op die manier ben je zeker van het beste en meest efficiënte resultaat.

Boek nu

 • Sportvlieger 30 min. (blok)

  Sportvlieger 30

  Prijs: €  360,-

  30 Minuten tunneltijd off peak.

  Al onze vliegpakketten zijn ook in te ruilen voor een merchandise pakket.

  Nu boeken

Faciliteiten

City Skydive biedt sportvliegers de volgende faciliteiten:

 • Toegang tot de afgesloten teamroom
 • Kluisjes
 • Douche en toilet
 • Toegang tot je online sportvlieger account met gratis toegang tot je video's. 
 • Creepers (8)

Wij vragen jullie rekening te houden met onze dynamische openingstijden. 1 uur na de laatste vlucht sluiten wij onze deuren, hierbij geven we jullie 45 minuten  de tijd om om te kleden, te debriefen en drankjes te drinken.

Inschrijven