Nu boeken! Boek met een voucher Koop een voucher

Hét indoor skydivecentrum van Nederland

Ervaar het onvergetelijke gevoel van een vrije val in het eerste centrum met twee tunnels ter wereld!

Boek je flights

Ik wil mijn first flight maken onder leiding van een instructeur! Nu boeken

Boek met een voucher

Heb je een unieke voucher code? Vul deze hier in om direct een reservering te maken. Nu boeken

Koop een voucher

Deze voucher kan op een later tijdstip ingewisseld worden voor o.a. vluchtpakketten en is niet persoonsgebonden. Nu kopen

WE ZIJN OPEN!

Wij vragen iedereen zich aan de volgende COVID-19 maatregelen te houden:

 • Je kunt enkel deelnemen met een reservering. Klik hier om onze beschikbaarheid te bekijken en jouw vluchten te boeken!
 • Je blijft thuis bij (milde) klachten als neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts. Ook blijf je thuis als iemand in jouw huishouden koorts heeft of positief getest is op COVID-19. Heb je een bericht vanuit de CoronaMelder app, ook dan blijf je thuis.

Voor sportvliegers gelden deze maatregelen.


COVID-19 informatie

 • Indoor Skydiven is een veilige activiteit, ook in de huidige corona periode. City Skydive heeft de gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers altijd als prioriteit gesteld.
 • Wij volgen daarom altijd de adviezen van het RIVM op, namelijk; Je blijft thuis bij (milde) klachten als neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts. Ook blijf je thuis als iemand in jouw huishouden koorts heeft of positief getest is op corona. Heb je een bericht vanuit de CoronaMelder app, ook dan blijf je thuis.
 • Ontsmet je handen bij binnenkomst.
 • Ons gebouw is voorzien van een modern luchtbehandeling systeem dat continu lucht filtert. Met aan- en afvoer van buitenaf.
 • Alle materialen worden continu gereinigd en gewassen.
 • In de windtunnel wordt er 3.5 mln m3 lucht per uur geblazen met 200km/h die vanaf 35m hoogte continu wordt ververst.
 • Je instructeur draagt beschermende kleding en een gesloten helm.
 • Alle medewerkers en bezoekers van City Skydive conformeren zich aan alle maatregelen zoals gesteld vanuit het RIVM.

Welkom bij City Skydive

Het eerste indoor skydivecentrum in de wereld met twee windtunnels, waar je dromen werkelijkheid worden. In een veilige omgeving, onder begeleiding van onze gecertificeerde instructeurs, kun je als recreantvlieger een vrije val ervaren. Alsof je op 4000 meter hoogte uit een vliegtuig springt, maar dan zonder ook daadwerkelijk uit het vliegtuig te hoeven springen.

De meer ervaren sportvliegers kunnen bij ons terecht voor hun (team-) training en het verbeteren van hun skills in onze state of the art windtunnels.

Ons unieke gebouw staat direct naast de snelweg A2 bij afslag Maarssen in Utrecht.

Fly 2 GetAir

Heb jij net je certificaat vol en durf jij het al aan om met andere sportvliegers samen te vliegen? Of misschien vind je het toch nog een beetje spannend en wil je juist onder begeleiding van een coach leren vliegen met anderen? Jullie coach kijkt samen met jullie wat de mogelijkheden en leerpunten zijn waar jullie aan gaan werken. De focus ligt op de veiligheid m.b.t. het vliegen met andere sportvliegers.

Wat: 10 min 1on1 coaching + 10 min flying 2 GetAir.

Schrijf je snel in want er zijn maar 6 plekken beschikbaar per keer.

Wanneer: vrijdag 15 oktober 18.00-21.00 en vrijdag 12 nov 18.00-21.00

Interesse gewekt? Boek dan via +31(0)302074141 of service@cityskydive.nl.

Leer andere sportvliegers kennen en vlieg samen in onze Twin Tunnels!

Reviews

 • "Toplocatie! Top instructeurs! Top ervaring! I’m hooked!"

  Door Welmoed Sommer op 24 februari 2020

 • "Heel leuke eerste kennismaking! Samen met zus voor onze moeder (75) een van haar bucket list wensen waargemaakt. We vonden het geweldig leuk! De begeleiding was supernetjes en aardig. Aanrader!"

  Door Mark Sanne op 8 maart 2020

 • "Waanzinnige ervaring en als je eenmaal de kunst van het vliegen door hebt wil je meer. Ook hele goede en leuke begeleiding door de instructeur."

  Door Hanco van Tol op 18 juli 2020

 • "Een fantastische ervaring! Het personeel houdt zich netjes aan alle corona maatregelen en is ontzettend vriendelijk. Ter voorbereiding krijg je alle uitleg die je nodig hebt en dankzij onze instructeur een heel veilig gevoel, voor je de tunnel in stapt. "

  Door Kaylee Koot op 6 november 2020

 • "Super gave ervaring. Spannend, maar je krijgt goeie uitleg en begeleiding van een zeer bekwame instructeur die je tijdens het vliegen snel allerlei technieken leert. Maar let op: het skydiven werkt wel verslavend."

  Door Ted Sluis op 9 oktober 2020

Inschrijven