Hoe ziet een bezoek aan City Skydive eruit?

01.     Reserveer
Maak een boeking en kies een pakket op www.cityskydive.nl.

02.     Check in
Je dient een uur voor je vluchten aanwezig te zijn voor de check in. Daarna word je opgehaald door je instructeur.

03.     Gear up
Vervolgens krijg je van ons de volledige uitrusting (flight suit, bril, oordopjes en een helm). Je mag geen losse voorwerpen meenemen tijdens het vliegen. Ook sieraden moeten worden afgedaan. Deze kun je veilig opbergen in de lockers. Wij adviseren je sportschoenen te dragen tijdens het vliegen.

04.     Briefing
Als je de uitrusting aan hebt, volgt er een instructie (briefing) ondersteund door videobeelden. De instructeur zal je alle stappen van je vlucht in detail uitleggen. Ook leer je hoe je de luchtstroom instapt en de theorie van de stabiele vlieghouding. Tijdens het vliegen is het niet mogelijk te praten. Daarom werken we met gebarentaal. De instructeur zal je tijdens de briefing een paar eenvoudige tekens uitleggen die we gebruiken.

05.     Boardingcall
Het is tijd om te vliegen! De instructeur zal jullie helmnummers toevoegen aan de flightlist en de laatste vragen beantwoorden.

06.     Vliegen
Alle deelnemers zullen minimaal drie keer voorkomen in de flightlist. In de tunnel kun je zien wanneer het jouw beurt is om te vliegen. Direct na je vlucht kun je hem terugkijken op het scherm wat daar hangt. Als alle vluchten voorbij zijn, zijn er speciale demonstraties door de instructeurs.

07.     Certificaat
Na je vlucht krijg je een certificaat waar je behaalde vaardigheden op vermeld staan. Wens je meer te weten te komen over de sportvliegercursus? Vraag dan meer informatie bij de receptie of aan je instructeur.

08.     Geniet
Geniet na van je vluchten in de City Skydive bar met een drankje of versnapering.

Inschrijven