Ons gecertificeerde team

Ons opgeleide en gecertificeerde City Skydive team zal je met enthousiasme, plezier en passie begeleiden tijdens je bezoek. City Skydive participeert in het erkende Tunnelinstructor.org opleidingsprogramma en voldoet daarmee aan de hoogste veiligheidseisen.

Rick

Rick

Instructeur - Coach

Hoi! Ik ben Rick Verbunt, fanatiek (indoor) skydiver. Ik heb ooit de ALO afgerond, maar ben tegenwoordig op andere manieren bezig met leren en ontwikkelen. Sinds 2010 ben ik actief in de windtunnel en sindsdien is het skydive virus behoorlijk aangewakkerd, daarom heb ik in 2016 mijn AFF gedaan. Nu een paar honderd sprongen en behoorlijk wat tunnel uurtjes verder heb ik aardig wat competities en events mogen doen (dit vind ik echt heel leuk).

Zo heb ik bijvoorbeeld aan verschillende NK’s/WK’s deelgenomen in de disciplines Dynamic 2-way (indoor), Formatie Skydiven 4-way (indoor en outdoor), Verticaal Formatie Skydiven 4-way (indoor) en Freefly (outdoor).

Door mijn ervaring geef ik coaching (op alle niveaus) in freefly (& dynamic) en formatie skydiven. Ben je geïnteresseerd om een keer met mij te vliegen? Neem dan vooral contact op via: r_verbunt@hotmail.com

Team

Inschrijven