First Flights boeken

Kom je voor de eerste keer bij ons vliegen? Dan ben je een recreant-vlieger (first timer) en maak je je first flights onder leiding van een van onze instructeurs. Ben je weleens eerder bij ons geweest, maar is je certificaat nog niet vol: dan geldt hetzelfde. Wij bieden de recreant-vliegers de mogelijkheid om op een veilige manier een skydive te doen, maar dan zonder parachute en zonder vliegtuig! 

Een flight in een van onze windtunnels is de beleving van een échte vrije val, je zal de kracht van de wind voelen en de adrenaline in je lijf! Vanaf de leeftijd van zes jaar is iedereen* welkom om te vliegen! Ervaring is niet vereist.

Kies een van de onderstaande pakketten en je komt automatisch in ons reserveringssysteem. Bij groepen groter dan negen personen graag contact opnemen met service@cityskydive.nl

Wij adviseren het pakket van vier vluchten per persoon voor elke beginner. Je hebt dan net wat meer tijd om het tunnelvliegen onder de knie te krijgen en zelfstandig te kunnen vliegen. Dit is het ideale beginnerspakket! Standaard bij elk pakket zit de uitrusting, briefing en certificaat. Alle pakketten duren ongeveer 2 uur.

Er worden automatisch video's van je gemaakt tijdens de vlucht, aan het einde van de vlucht zal je hier een e-mail over ontvangen waarna de gemonteerde beelden en losse foto's te koop zijn voor €10,-. Er mogen, vanwege veiligheidsredenen, geen meegebrachte camera's of telefoons mee in de ruimte naast de tunnel.

Let erop dat je een uur voor de vliegtijd aanwezig dient te zijn!

*Een vlucht in de tunnel vraagt net als een echte skydive de nodige fysieke inspanning.  Er zijn een paar beperkingen waardoor indoor skydiven wordt afgeraden: Maximale gewicht is 120 kg. Je mag niet vliegen na het nuttigen van alcohol of verdovende middelen, wanneer je ooit een schouder uit de kom hebt gehad, als je zwanger bent en bij hartproblemen. In het laatste geval verzoeken we je om altijd je arts te raadplegen. 


 • 3 Indoor Skydives

  3 Indoor Skydives

  STARTER

  Totale duur:
  +/- 2 uur

  Prijs: €  65,-

  Dit pakket biedt je de ervaring van drie vrije vallen van 60 seconden. Alsof je op 4000 meter hoogte uit een vliegtuig springt, maar dan zonder ook daadwerkelijk uit het vliegtuig te hoeven springen.

  Nu boeken

 • 4 Indoor Skydives

  4 Indoor Skydives

  MEEST GEKOZEN

  Totale duur:
  +/- 2 uur

  Prijs: €  85,-

  Wij adviseren dit pakket voor elke beginner. Je hebt net wat meer tijd hebt om het tunnelvliegen onder de knie te krijgen en wellicht zelfstandig te kunnen vliegen. Dit is het ideale beginnerspakket!

  Nu boeken

 • 5 Indoor Skydives

  5 Indoor Skydives

  VLIEG MEER

  Totale duur:
  +/- 2 uur

  Prijs: €  100,-

  Dit pakket geeft je de mogelijkheid om het zelfstandig vliegen in de tunnel verder uit te breiden met meer vlieg skills of zelfs het verbeteren ervan. Dit is het pakket voor de first timer die veel wil leren!

  Nu boeken

 • 6 Indoor Skydives

  6 indoor skydives

  ULTIEM

  Totale duur:
  +/- 2 uur

  Prijs: €  115,-

  Het ultieme vliegpakket. Met dit pakket heb je de meeste tijd om je skills optimaal te ontwikkelen.

  Nu boeken

Inschrijven