Ik wil vliegen

Welkom

Heb je er ooit van gedroomd om als een vogel zo vrij te zijn en vrij te vliegen in de lucht? Of wil je graag spanning opzoeken en het avontuur aangaan, maar gaat uit een vliegtuig springen je net een stapje te ver? Kom dan naar City Skydive.

Wat is indoor skydiven?

Eigenlijk zegt onze naam het al: Als je bij City Skydive komt, ervaar je het gevoel van skydiven, maar dan binnen.

Dus je springt niet van 13.000ft hoogte uit een vliegtuig, maar ervaart in een van onze twee verticale, glazen windtunnels hoe het is om vrij door de lucht te zweven. Dit gebeurt allemaal veilig, onder begeleiding van een ervaren instructeur.

Vier motoren blazen wind met snelheden tot 300 kilometer per uur rond in de tunnel, waardoor jij letterlijk op de wind ligt en ervaart dat je vliegt. In de tunnel leert de instructeur je diverse technieken om vrij door de tunnel te bewegen. Het leren gaat snel, en in een aantal minuten is het al mogelijk om zelfstandig te vliegen. 

Boek hieronder je vluchten.

Met vliegende groet, het City Skydive Team

First Flights

Kom je voor de eerste keer bij ons vliegen? Dan ben je een recreant-vlieger (first timer) en maak je je first flights onder leiding van een van onze instructeurs. Ben je weleens eerder bij ons geweest, maar is je certificaat nog niet vol: dan geldt hetzelfde. Wij bieden de recreant-vliegers de mogelijkheid om op een veilige manier een skydive te doen, maar dan zonder parachute en zonder vliegtuig! 

Een flight in een van onze windtunnels is de beleving van een échte vrije val, je zal de kracht van de wind voelen en de adrenaline in je lijf! Vanaf de leeftijd van zes jaar is iedereen* welkom om te vliegen! Ervaring is niet vereist.

Kies een van de onderstaande pakketten en je komt automatisch in ons reserveringssysteem. Bij groepen groter dan negen personen graag contact opnemen met service@cityskydive.nl

Er worden automatisch video's van je gemaakt tijdens de vlucht, aan het einde van de vlucht zal je hier een e-mail over ontvangen waarna de gemonteerde beelden en losse foto's te koop zijn voor €10,-. Er mogen, vanwege veiligheidsredenen, geen meegebrachte camera's of telefoons mee in de ruimte naast de tunnel.

Let erop dat je een uur voor de vliegtijd aanwezig dient te zijn!


*Een vlucht in de tunnel vraagt net als een echte skydive de nodige fysieke inspanning.  Er zijn een paar beperkingen waardoor indoor skydiven wordt afgeraden: Maximale gewicht is 120 kg. Je mag niet vliegen na het nuttigen van alcohol of verdovende middelen, wanneer je ooit een schouder uit de kom hebt gehad, als je zwanger bent en bij hartproblemen. In het laatste geval verzoeken we je om altijd je arts te raadplegen. 


 • 3 Indoor Skydives

  3 Indoor Skydives

  STARTER

  * Uitrusting
  * Briefing
  * 3 Skydives
  * Certificaat

  Totale duur:
  +/- 2 uur

  Prijs: €  65,-

  Dit pakket biedt je de ervaring van drie vrije vallen van 60 seconden. Alsof je op 4000 meter hoogte uit een vliegtuig springt, maar dan zonder ook daadwerkelijk uit het vliegtuig te hoeven springen.

  Nu boeken

 • 4 Indoor Skydives

  4 Indoor Skydives

  MEEST GEKOZEN

  * Uitrusting
  * Briefing
  * 4 Skydives
  * Certificaat

  Totale duur:
  +/- 2 uur

  Prijs: €  85,-

  Wij adviseren dit pakket voor elke beginner. Je hebt net wat meer tijd hebt om het tunnelvliegen onder de knie te krijgen en meer vinkjes te halen op je certificaat. Dit is het ideale beginnerspakket!

  Nu boeken

 • 5 Indoor Skydives

  5 Indoor Skydives

  VLIEG MEER

  * Uitrusting
  * Briefing
  * 5 Skydives
  * Certificaat

  Totale duur:
  +/- 2 uur

  Prijs: €  100,-

  Dit pakket geeft je de mogelijkheid om meer zelfstandig te kunnen vliegen. Ook het uitbreiden van je vlieg skills of zelfs het verbeteren ervan is mogelijk. Het pakket voor de first timer die veel wil leren!

  Nu boeken

 • 6 Indoor Skydives

  6 indoor skydives

  ULTIEM

  * Uitrusting
  * Briefing
  * 6 Skydives
  * Certificaat

  Totale duur:
  +/- 2 uur

  Prijs: €  115,-

  Het ultieme vliegpakket. Met dit pakket heb je de meeste tijd om je skills optimaal te ontwikkelen.

  Nu boeken

Aanbevelingen

 • "De instructeurs zijn goed getrained en geven je een super ervaring! "

  Door Maarten van der Wal op 14 mei 2017

 • "Wat een super gave ervaring! Wij komen zeker terug!"

  Door Michèle Verburgt-Wester op 15 april 2017

 • "Geweldige tunnel en een fantastische sfeer! "

  Door Hans van der Vlist op 10 april 2017

 • "De tunnels zijn geweldig! De locatie is perfect, je hebt echt het idee dat je uit het vliegtuig springt!"

  Door Jochem Vermeulen op 6 april 2017

 • "Toen ik ging vliegen was mijn hoogtevrees direct weg! Dit was een geweldige ervaring die ik zo snel mogelijk wil herhalen!"

  Door Mary Velthuizen op 14 mei 2017

Inschrijven