Bedrijven en Groepen

Zoek je een spectaculaire plek voor je bedrijfsuitje of vereniging? Dan is City Skydive dé plek!

Jouw event waar de komende jaren nog over gesproken wordt, is bij ons. Graag ontvangen we jouw personeel, relaties, vrienden of vereniging om ze een onvergetelijk gevoel te geven in onze tunnels.

Jullie kunnen kiezen uit de volgende vier vliegpakketten:
3 flights voor €65 per persoon
4 flights voor €85 per persoon
5 flights voor €100 per persoon
6 flights voor €115 per persoon

Wij adviseren het pakket van vier vluchten per persoon voor elke beginner. Je hebt dan net wat meer tijd om het tunnelvliegen onder de knie te krijgen en zelfstandig te kunnen vliegen. Dit is het ideale beginnerspakket!

Tijdens jullie bezoek is er de mogelijkheid om onze uitgebreide bar af te kopen. Ook kunnen we jullie verblijf verder aankleden met een goede cateringservice, van een simpele snack tot een uitgebreid buffet. Graag bespreken we vooraf jullie wensen.

Gebruik onderstaande contact gegevens om je reservering compleet te maken en persoonlijke wensen te bespreken. Groepen tot negen personen kunnen ook hun vluchten boeken via ons online boekingssysteem.

We just make your company fly high!

City Skydive

De Heldinnenlaan 1
3543MB Utrecht

+31 (0)30 207 4141
service@cityskydive.nl

Kan iedereen vliegen?

*Een vlucht in de tunnel vraagt net als een echte skydive de nodige fysieke inspanning.  Er zijn een paar beperkingen waardoor indoor skydiven wordt afgeraden: Maximale gewicht is 120 kg. Je mag niet vliegen na het nuttigen van alcohol of verdovende middelen, wanneer je ooit een schouder uit de kom hebt gehad, als je zwanger bent en bij hartproblemen. In het laatste geval verzoeken we je om altijd je arts te raadplegen.

Inschrijven