Lokatie Verhuur

Bij City Skydive is het ook mogelijk om het gebouw en/of de beide tunnels helemaal af te huren voor een dag of een dagdeel. Verschillende bedrijven zijn jullie al voorgegaan.

Wanneer is het interessant om de hele locatie voor jullie zelf te hebben?

-          Groot bedrijfsuitje (denk hierbij aan 100+ personen)

-          Productlancering

-          Media

Elk verhaal is natuurlijk uniek. Om voor jullie een passend event te kunnen verzorgen, nodigen wij jullie graag uit bij ons op de locatie om alle details te bespreken. Samen kunnen we al jullie wensen bekijken en een geweldig evenement neerzetten.

Interesse? Of wil je meer informatie?

Neem contact met ons op!

Referenties en voorbeelden:

Breaker Commercial

Melkunie is een voorbeeld van een bedrijf die de locatie van City Skydive heeft gebruikt voor het opnemen van een reclame. Dit was voor de huidige Breaker reclame.

De opnames van deze reclame hebben de hele dag geduurd. Beide tunnels zijn gebruikt en het hele gebouw werd omgetoverd. City Skydive heeft supergrote raampartijen. Al dit licht is mooi, maar voor het opnemen van deze reclame werden de ramen bedekt met grote doeken.

In het filmpje is te zien hoe de uiteindelijke reclame is geworden. Er werd veel yoghurt door de tunnel geslingerd en de tunnel werd vies, heel vies. Maar alles (nou ja, bijna alles) is mogelijk bij City Skydive.

Capgemini (groot bedrijfsuitje)

Capgemini is het grootste bedrijfsuitje die heeft plaatsgevonden bij City Skydive. Met ruim 200 personen, was City Skydive de hele dag afgehuurd. Niet iedereen kan tegelijk vliegen, dus de groepen werden in delen opgesplitst. In de ochtend waren en saucijzenbroodjes, in de middag lunch, namiddag bittergarnituur en in de avond was een buffet. Ook dit was in de puntjes verzorgd.

Inschrijven