CS Coaching

Wil je belly, back en transities trainen, dan gelden de standaard tarieven voor sportvliegers. Wil je meer advanced technieken leren, dan brengen we je graag in contact met onze ervaren coaches.

Sofia

Sofia

Instructrice - Coach

Hi, mijn naam is Sofia van der Vlist. Ik ben zo’n 5 jaar geleden begonnen met (indoor)skydiven. Zowel in de tunnel, als ook buiten ben ik altijd actief geweest. Hoewel ik dus nog niet heel lang de sport beoefen heb ik momenteel 60+ uur aan tunnel ervaring. Hoewel ik in de tunnel inmiddels actief ben in meerdere disciplines, is mijn specialiteit FS. Doordat ik zelf nog bijna dagelijks in de tunnel lig (en zo nu en dan met een coach) ben ik op de hoogte en zal ik je alles leren over de nieuwste technieken binnen het formatie skydiven.

Ik geef 1-on-1- en teamcoaching. Maar laat het mij vooral ook weten als je interesse hebt in 2-on-2 coaching, dan haal ik gewoon een van mijn teamgenoten erbij! Op dit moment kan ik teams coachen tot en met een niveau van AA.

Heb je interesse en denk je dat ik je verder kan helpen binnen het FS? Stuur dan een mailtje naar: sofiavdvlist@gmail.com

Coaches:

Inschrijven