CS Coaching

Wil je belly, back en transities trainen, dan gelden de standaard tarieven voor sportvliegers. Wil je meer advanced technieken leren, dan brengen we je graag in contact met onze ervaren coaches.

Rick

Rick

Instructeur - Coach

Hoi! Ik ben Rick Verbunt, fanatiek (indoor) skydiver. Ik heb ooit de ALO afgerond, maar ben tegenwoordig op andere manieren bezig met leren en ontwikkelen. Sinds 2010 ben ik actief in de windtunnel en sindsdien is het skydive virus behoorlijk aangewakkerd, daarom heb ik in 2016 mijn AFF gedaan. Nu een paar honderd sprongen en behoorlijk wat tunnel uurtjes verder heb ik aardig wat competities en events mogen doen (dit vind ik echt heel leuk).

Zo heb ik bijvoorbeeld aan verschillende NK’s/WK’s deelgenomen in de disciplines Dynamic 2-way (indoor), Formatie Skydiven 4-way (indoor en outdoor), Verticaal Formatie Skydiven 4-way (indoor) en Freefly (outdoor).

Door mijn ervaring geef ik coaching (op alle niveaus) in freefly (& dynamic) en formatie skydiven. Ben je geïnteresseerd om een keer met mij te vliegen? Neem dan vooral contact op via: r_verbunt@hotmail.com

Coaches:

Inschrijven