Ons gecertificeerde team

Ons opgeleide en gecertificeerde City Skydive team zal je met enthousiasme, plezier en passie begeleiden tijdens je bezoek. City Skydive participeert in het erkende Tunnelinstructor.org opleidingsprogramma en voldoet daarmee aan de hoogste veiligheidseisen.

Yvonne

Yvonne

Front Office

Hoi! Mijn naam is Yvonne en ik ben een van de fulltime werknemers bij de City Skydive Front Office. Ik heb Technische Wiskunde gestudeerd en werkte hiervoor als manifester (planner) bij het Nationaal Parachutisten Centrum Teuge. Planningen optimaliseren en problemen oplossen is wat ik het beste doe.

Mijn passie voor het skydiven begon toen ik op 18-jarige leeftijd mijn eerste parachutesprong deed. Je lichaam vliegen door de lucht, daar kan voor mij geen gevoel aan evenaren. Skydiven geeft mij het ultieme gevoel van vrijheid, indoor skydiven geeft mij de kans om veel te vliegen en in sneltreinvaart bij te leren.

Deze baan biedt mij de combinatie van het plannen en het vliegen, en als bonus werk ik samen met een geweldig team van collega’s.

Team

Inschrijven